Menu

Word dan huiswerkbegeleider bij AFTER’S COOL!

Je werkt met middelbare scholieren in de leeftijd van 12 tot 17 jaar. Als huiswerkbegeleider begeleid je een groep van maximaal 7 scholieren tijdens hun huiswerk. Je helpt ze met hun planning en studievaardigheden en geef je inzicht in leerstrategieën. Tijdens een bijles geef je 1-op-1 begeleiding aan een scholier in jouw favoriete vak. Om deze scholieren goed te kunnen helpen moet je gemotiveerd, motiverend, analytisch sterk en inlevend zijn.

 

 

Taken en werkzaamheden van jouw nieuwe bijbaan

Als huiswerkbegeleider werk je tussen 14.00 uur en 19.00 uur, bijvoorkeur minimaal twee middagen in de week (soms ook op zondag), op een van onze vestigingen in Rotterdam. Je geeft zelf elke week voor zondag 20.oo uur aan op welke dagen je de komende week beschikbaar bent. Erg flexibel, dus een hele geschikte bijbaan voor studenten en pas-afgestudeerden in Rotterdam. Wil je meer weten over het werken als huiswerkbegeleider? Lees dan ook eens onze pagina over werken als huiswerkbegeleider, of solliciteer direct op een van onze functies. Dan vertellen we je tijdens een gesprek meer over jouw nieuwe bijbaan in Rotterdam.

 

We vragen om een vwo-diploma met cijfers van 7 of hoger en ervaring met het werken met scholieren is een pré. Een introductiedag (AFTER’S COOLING) is een verplicht onderdeel van je inwerkproces. Deze dag is van 09.30 tot 14.30 op ons hoofdkantoor in Den Haag of in Rotterdam.

 

 

Over AFTER’S COOL

AFTER”S COOL is een positief ingesteld instituut voor huiswerkbegeleiding en bijlessen. Wij hebben de leukste bijbanen voor studenten in Rotterdam! Als begeleider ben jij de steunpilaar van onze organisatie. Naast Rotterdam, hebben wij vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Wassenaar, Capelle aan den IJssel en Schiedam.

 

 

Ons aanbod: een leuke, flexibele bijbaan in Rotterdam

Wij bieden jou een flexibele bijbaan in Rotterdam, met een goed salaris (€ 9 – € 11 per uur). Daarbij kom je in een leuk, hecht team terecht en zijn er binnen jouw nieuwe functie nog doorgroeimogelijkheden. In jouw bijbaan als huiswerkbegeleider heb je veel vrijheid en werk je tegelijkertijd aan je persoonlijke ontwikkeling. Kan je niet wachten om te beginnen aan jouw nieuwe bijbaan? Solliciteer dan direct op een van onze functies en wie weet spreken wij elkaar snel!