Menu

Werken als huiswerkbegeleider bij AFTER’S COOL houdt in dat je elke dag verantwoordelijk bent voor een groepje leerlingen terwijl zij hun huiswerk maken. Jij gaat er tijdens het werken als huiswerkbegeleider voor zorgen dat leerlingen hun maak- en leerwerk maken én snappen. De begeleiding is intensief en je bent de hele middag actief met de leerlingen bezig. Om te kunnen werken als huiswerkbegeleider moet je daarom geduldig, communicatief vaardig en positief zijn. Daarnaast zijn creativiteit en oplossingsgericht kunnen denken kerncompetenties.

 

Wat je verder kan verwachten als je gaat werken binnen AFTER’S COOL? Een bijbaan met een goed salaris, waarin jij zelf kan aangeven wanneer je wil werken. We hebben verschillende locaties binnen meerdere steden, dus er is altijd wel een vestiging te vinden bij jou in de buurt. Er worden regelmatig begeleidersborrels georganiseerd (leuk als je komt, niet verplicht natuurlijk!) en eens in de paar maanden wordt er met alle mensen die werken als huiswerkbegeleider op jouw vestiging gegeten en vergaderd. We zijn dan vooral heel benieuwd naar je mening over hoe we de vestiging en onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren en hoe we alle leerlingen nog beter kunnen helpen. Als je begint met het werken als huiswerkbegeleider volg je eerst een trainingsdag, zodat je weet wat je kan verwachten en je leert hoe je bepaalde situaties kan aanpakken.

 

Naast het werken als huiswerkbegeleider kan je ook aan de slag met het geven van 1-op-1 bijlessen, zo vaak als jij zelf wil. Bijlessen kunnen aanvullend zijn. Zo kan je ’s middags werken als huiswerkbegeleider en daarna nog bijlessen geven. Ook het geven van groepstrainingen behoort tot de mogelijheden.

 

Lijkt het je leuk om je kennis nuttig in te zetten? Om een bijbaan te hebben met veel flexibiliteit en verantwoordelijkheid en waar je (als je wil) je hele studententijd kan blijven werken? Om te werken in een team van jonge mensen? Een bijbaan te hebben waarin je iets kan betekenen voor de maatschappij en die ook nog eens goed staat op je CV? Kom dan werken als huiswerkbegeleider bij AFTER’S COOL. Wij kijken uit naar je sollicitatie!