Menu

Werken als remedial teacher houdt in dat je na schooltijd kinderen op onze locatie begeleidt en (voor een groot deel van onze RT’ers) onder schooltijd op scholen. Als RT’er zorg jij ervoor dat kinderen zichtbaar groeien in hun ontwikkeling, door warme en doelgerichte begeleiding. De tijd rondom de begeleidingsuren is flexibel in te delen (handelingsplan schrijven, voorbereiding, etc.).

 

Ons remedial teaching team

Ons team bestaat uit 16 RT’ers en orthopedagogen. We hebben regelmatig overleg met elkaar. Er is daarnaast goed contact met de coördinator van de huiswerkbegeleiding op de vestiging waarop je werkt.

Eens in de 2 maanden hebben we met alle RT’ers opleidingsochtend. We blijven op deze manier op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en iedereen blijft zich verder ontwikkelen binnen het vakgebied. Ongeveer 3 keer per jaar nodigen we een lezer uit, om ons bij te praten over een bepaald onderwerp (bijvoorbeeld: rekenen of executieve functies). Iedere opleidingsochtend bespreken we casussen met elkaar. Naast dat het een zeer leerzame ochtend is, is het ook altijd erg gezellig.

Nieuwe RT’ers kijken eerst mee en worden goed ingewerkt. In het begin is er in ieder geval wekelijks overleg met de coördinator van de RT.

 

Lijkt het je leuk om te werken in een gezellig, multidisciplinair team en om kinderen en jezelf te laten groeien in de ontwikkeling? Kom dan bij ons solliciteren!