Menu

  • Doorstroomprogramma’s: het inhoudelijk en op gebied van studievaardigheden ondersteunen van leerlingen in de doorstroom van vmbo naar mbo of vmbo naar havo. Je gaat in kleine groepen aan de slag met leerlingen: enerzijds in workshopvorm en anderzijds werken de leerlingen zelfstandig aan hun leer- en maakwerk. De begeleider in de doorstroomprogramma’s hebben een veelzijdig takenpakket: het beantwoorden van vragen, het geven van extra uitleg, het bespreken van maak- en leerwerk, overhoren en leerlingen helpen aan de juiste studievaardigheden om actief met de stof aan de slag te gaan.
  • Examenbegeleiding: in de vakanties kunnen leerlingen zich voor één vak opgeven om zelfstandig aan de slag te gaan met het oefenen van oude examens. Ze werken in kleine groepen, de begeleider ondersteunt de leerlingen bij vragen, het uitleggen van lastige onderwerpen en de vraagstelling en formulering van de antwoorden van de examenvragen.
  • Lentescholen: tijdens de Lentescholen werken leerlingen deels in de meivakantie en deels in bijeenkomsten voor of na de meivakantie aan het wegwerken van achterstanden voor één of twee vakken. Deze leerlingen krijgen nog een kans om het jaar te halen en over te gaan naar het volgende schooljaar. In samenwerking met school stellen we met de leerlingen een plan op om inhoudelijk extra bij te spijkeren.

 

Lijkt het je leuk om je kennis nuttig in te zetten? Om een bijbaan te hebben met veel flexibiliteit en verantwoordelijkheid en waar je (als je wil) je hele studententijd kan blijven werken? Om te werken in een team van jonge mensen? Een bijbaan te hebben waarin je iets kan betekenen voor de maatschappij en die ook nog eens goed staat op je CV? Kom dan werken als huiswerkbegeleider bij AFTER’S COOL. Wij kijken uit naar je sollicitatie!